Det danske IPCC-arbejde

Det danske IPCC-arbejde

Om dette site

FN's Klimapanel udgav i 2013-2014 sin femte hovedrapport om klimaforandringer. Synteserapporten blev offentliggjort d. 2. november 2014 ved et pressemøde i København. Panelet vælger i 2015 ny formand og nyt bureau som de næste år skal stå i spidsen for arbejdet med den sjette hovedrapport og et antal særrapporter. Dette site henvender sig primært til danske forskere, der kan bidrage til IPCC-rapporterne som forfattere eller reviewere.

Scoping af særrapport om Land Use

IPCC generelt og nytPosted by Tina Christensen 08 Sep, 2016 14:34:16

IPCC indkalder nu nomineringer af eksperter til scoping af særrapporten om Climate Change, Desertification, land degradation, sustainable land management, food security, and greenhouse gas fluxes in terrestrial ecosystems. Bemærk, at dette ikke er et forfatterkald. Forfatternomineringer følger senere, og vil blive kommunikeret bredt til hele den danske forskningsverden.

For at fastlægge indholdsfortegnelsen for særrapporten, afholdes et scopingmøde i februar 2017. Mødet vil resultere i et draft scoping paper med en kommenteret indholdsfortegnelse samt proces og tidsplan for udarbejdelsen.

Kontakt ipcc@dmi.dk hvis du ønsker at høre nærmere om hvordan man bliver nomineret.

  • Comments(0)