Det danske IPCC-arbejde

Det danske IPCC-arbejde

Om dette site

FN's Klimapanel udgav i 2013-2014 sin femte hovedrapport om klimaforandringer. Synteserapporten blev offentliggjort d. 2. november 2014 ved et pressemøde i København. Panelet vælger i 2015 ny formand og nyt bureau som de næste år skal stå i spidsen for arbejdet med den sjette hovedrapport og et antal særrapporter. Dette site henvender sig primært til danske forskere, der kan bidrage til IPCC-rapporterne som forfattere eller reviewere.

Ny dansk kontaktperson til IPCC

IPCC generelt og nytPosted by Anne Mette K. Jørgensen 07 Aug, 2013 09:13:42

Danmark har fået ny kontaktperson til IPCC, da jeg går på pension ved udgangen af august. Den nye kontaktperson er Tina Christensen, Forsknings- og udviklingsafdelingen ved DMI. Mail-adressen er tic@dmi.dk og ipcc@dmi.dk.

Tina har gennem de sidste godt to år assisteret med opgaver relateret til rollen som dansk kontaktperson og har deltaget i IPCC plenarmøder. Hun deltager desuden i de internationale forhandlinger under klimakonventionen og i EU-koordineringen af videnskabelige emner under klimakonventionen. Hun arbejder med sagsbehandling relateret til klimavidenskab og –forskning. Tidligere har hun forsket i emner relateret til ozonlaget og stratosfærisk vanddamp.

  • Comments(0)//ipcc.vejrblog.dk/#post38