Det danske IPCC-arbejde

Det danske IPCC-arbejde

Om dette site

FN's Klimapanel udgav i 2013-2014 sin femte hovedrapport om klimaforandringer. Synteserapporten blev offentliggjort d. 2. november 2014 ved et pressemøde i København. Panelet vælger i 2015 ny formand og nyt bureau som de næste år skal stå i spidsen for arbejdet med den sjette hovedrapport og et antal særrapporter. Dette site henvender sig primært til danske forskere, der kan bidrage til IPCC-rapporterne som forfattere eller reviewere.

Pre-registrering til review, arbejdsgruppe 2

IPCC generelt og nytPosted by Tina Christensen 08 Mar, 2013 13:09:14
Bidraget til IPCC's femte hovedrapport fra arbejdsgruppe 2 (Konsekvenser og klimatilpasning) sendes i regerings- og ekspertreview i perioden 28. marts til 24. maj.

Til og med 27. marts kan man pre-registrere sig som reviewer, så man kan få adgang til udkastet så snart review-perioden begynder. Kontakt ipcc@dmi.dk for at få link og adgangskode til pre-registreringen, eller kontakt IPCC arbejdsgruppe 2 direkte som der opfordres til på deres hjemmeside http://www.ipcc-wg2.gov/ .

Kapitelstrukturen for IPCC Fifth Assessment Report (AR5) — Climate Change 2014: Impacts, Adaptation, and Vulnerability findes på arbejdsgruppens hjemmeside:
https://ipcc-wg2.gov/AR5/ar5-outline.html  • Comments(0)//ipcc.vejrblog.dk/#post35