Det danske IPCC-arbejde

Det danske IPCC-arbejde

Om dette site

FN's Klimapanel udgav i 2013-2014 sin femte hovedrapport om klimaforandringer. Synteserapporten blev offentliggjort d. 2. november 2014 ved et pressemøde i København. Panelet vælger i 2015 ny formand og nyt bureau som de næste år skal stå i spidsen for arbejdet med den sjette hovedrapport og et antal særrapporter. Dette site henvender sig primært til danske forskere, der kan bidrage til IPCC-rapporterne som forfattere eller reviewere.

Vigtige datoer for AR5

IPCC generelt og nytPosted by Anne Mette K. Jørgensen 28 Mar, 2012 13:14:55

Arbejdet med IPCC’s 5. hovedrapport skrider planmæssigt frem. Ekspertreviewet af første udkast til WGI-bidraget sluttede i februar, og forfatterne er i gang med at behandle de mange kommentarer inden det tredje hovedforfattermøde i april. Ekspertreviewet af WGII’s første udkast starter den 11. juni, og for WGIII starter reviewet den 22. juni. Ekspertreviewere kan tilmelde sig via arbejdsgruppernes hjemmesider i maj.

Bemærk også, at artikler, som kan afspejles og indgå i vurderingerne i den 5. hovedrapport, skal være indsendt og accepteret inden for de tidsfrister, som er anført i

http://www.ipcc.ch/pdf/ar5/ar5-cut-off-dates.pdf

  • Comments(0)//ipcc.vejrblog.dk/#post25