Den danske COP14 blog

Den danske COP14 blog

Ikke helt slut endnu

COP14Posted by Jens Hesselbjerg Christensen Fri, December 12, 2008 17:43:13
Selv om der er pakket sammen på standen i Poznan, så arbejdes der stadig på højtryk blandt ministre og embedsmænd. Højniveaudelen, som slutter COP'en, har øget aktivitetsniveauet betydeligt, som omtalt andetsteds her i blog'en. Ud over at konferencecentret vrimler med ministre fra alle vegne af verden, så kommer der også andre koryfæer forbi, som opnår en voldsom opmærksomhed. I dag, netop som Henrik og Mai har forladt stedet for at køre den lange tur til København holder Al Gore sit indlæg til COP14 deltagerne. Eller som det er annonceret:

Al Gore addresses Parties to COP 14
Former Vice-President and Nobel Peace Prize Laureate Al Gore, Chairman of the Alliance for Climate Protection, will address the Parties to the Conference on the urgency of the climate crisis and the need for action.

Blog Image

Arrangementet er noget af et tilløbsstykke og jeg er heldig at få en god plads i den tætpakkede sal. Al Gore fortæller sin historie, som vi kender så godt fra filmen En ubekvem sandhed. Men han giver også en mere opmuntrende historie, som høster et stort bifald: USA's kommende præsident Barak Obama vil få USA aktivt ind i forhandlingerne og arbejde for et ambitiøst resultat i København. Al Gores slutreplik, som han har lånt fra samme Obama, høster et lige så stort bifald: Yes we can!  • Comments(0)//cop14.vejrblog.dk/#post29

Jens Hesselbjerg Christensen

Om osPosted by Jens Hesselbjerg Christensen Thu, November 27, 2008 12:51:09
Jeg er forskningsleder ved Danmarks Klimacenter på Danmarks Meteorologiske Institut. Jeg kan træffes på den danske COP14-stand i den sidste uge af konferencen. Mine opgaver er indsamle informationer, som vi kan bruge til næste års klimatopmøde i København, at bidrage med faglig assistance til den danske delegation, samt at kunne bidrage med information om klima og klimaforandringer mere generelt.

  • Comments(0)//cop14.vejrblog.dk/#post3