Mellem Nordpolen og Grønland

Mellem Nordpolen og Grønland

Om projektet

Forskere fra en række danske og grønlandske institutioner og enkelte udenlandske kolleger har i perioden den 14. april til den 6. maj 2009 etableret en forskningslejr på havisen nord for Grønland.

Lejren er et led i det internationale polarår (IPY) og vil fungere som udgangspunkt for en række observationskampagner med henblik på bedre, at kunne forstå observerede ændringer i det arktiske miljø. Den danske og grønlandske del af forskerholdet har oprettet denne blog for løbende at give interesserede et indblik i dagligdagen i lejren. Vores forbindelse med omverdenen, og derfor også denne blog, foregår via iridium-telefon, så vi forventer kun at skrive få daglige indlæg, krydret med et billede i ny og næ. Go' læsning!

Lejrlivet i billeder

Dagbog fra ArktisPosted by Steffen M. Olsen 04 May, 2009 01:29:52Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Steffen og Gorm 06 May, 2009 02:28:05

Tak Pernille for din interesse i vores projekt. Det har virkelig været spændende, anderledes og udfordrende for os heroppe, men det nærmer sig desværre en afslutning for i år. Steffen og Gorm

Posted by Pernille Lund 05 May, 2009 09:06:34

Det er fantastisk spændende at følge jeres arbejde, jeg læser alle jeres indlæg med stor iver og disse billeder hjælper også meget til at forstå hvordan jeres dag spænder af. Held og lykke med at få så mange informationer som muligt med hjem. For en marketing koordinator i beklædningsbranchen lyder jeres forskning meget tillokkende og meningsfyldt. Pøj pøj med det hele.