Mellem Nordpolen og Grønland

Mellem Nordpolen og Grønland

Om projektet

Forskere fra en række danske og grønlandske institutioner og enkelte udenlandske kolleger har i perioden den 14. april til den 6. maj 2009 etableret en forskningslejr på havisen nord for Grønland.

Lejren er et led i det internationale polarår (IPY) og vil fungere som udgangspunkt for en række observationskampagner med henblik på bedre, at kunne forstå observerede ændringer i det arktiske miljø. Den danske og grønlandske del af forskerholdet har oprettet denne blog for løbende at give interesserede et indblik i dagligdagen i lejren. Vores forbindelse med omverdenen, og derfor også denne blog, foregår via iridium-telefon, så vi forventer kun at skrive få daglige indlæg, krydret med et billede i ny og næ. Go' læsning!

Radio fra lejren

Dagbog fra ArktisPosted by Leif Toudal Pedersen 01 May, 2009 13:18:21
Danmarks Radio P1 bringer i eftermiddag fredag 1/5 kl. 16.10 - 16.55 i Miljømagasinet interview med deltagere på islejren. Programmet genudsendes søndag kl 14.03-14.48 og kan også høres som podcast eller på netradio via magasinets hjemmeside http://www.dr.dk/P1/klimaogmiljoe/20050831131219.htm


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.