Mellem Nordpolen og Grønland

Mellem Nordpolen og Grønland

Om projektet

Forskere fra en række danske og grønlandske institutioner og enkelte udenlandske kolleger har i perioden den 14. april til den 6. maj 2009 etableret en forskningslejr på havisen nord for Grønland.

Lejren er et led i det internationale polarår (IPY) og vil fungere som udgangspunkt for en række observationskampagner med henblik på bedre, at kunne forstå observerede ændringer i det arktiske miljø. Den danske og grønlandske del af forskerholdet har oprettet denne blog for løbende at give interesserede et indblik i dagligdagen i lejren. Vores forbindelse med omverdenen, og derfor også denne blog, foregår via iridium-telefon, så vi forventer kun at skrive få daglige indlæg, krydret med et billede i ny og næ. Go' læsning!

Susanne Hanson

PersonerPosted by Susanne Hanson 05 Apr, 2009 09:07:08

Susanne Hanson er ansat som forsker ved DTU-Space i geodynamikgruppen med forskningsinteresse i sne og havis. Fungerer i islejren som logistisk ansvarlig i tæt samarbejde med Morten, og har sammen med Jeremy ansvaret for is- og snemålinger samt måling af isdynamikken ved oprettelse af et GPS strain net.


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.