Mellem Nordpolen og Grønland

Mellem Nordpolen og Grønland

Om projektet

Forskere fra en række danske og grønlandske institutioner og enkelte udenlandske kolleger har i perioden den 14. april til den 6. maj 2009 etableret en forskningslejr på havisen nord for Grønland.

Lejren er et led i det internationale polarår (IPY) og vil fungere som udgangspunkt for en række observationskampagner med henblik på bedre, at kunne forstå observerede ændringer i det arktiske miljø. Den danske og grønlandske del af forskerholdet har oprettet denne blog for løbende at give interesserede et indblik i dagligdagen i lejren. Vores forbindelse med omverdenen, og derfor også denne blog, foregår via iridium-telefon, så vi forventer kun at skrive få daglige indlæg, krydret med et billede i ny og næ. Go' læsning!

6-døgnsudsigt for GreenArc IceCamp

VejretPosted by Bjarne Siewertsen 04 Apr, 2009 12:01:12
vejrudsigt fra DMI


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.
Posted by Morten Rokkedal 16 Apr, 2009 23:58:47

Rigtig god fornøjelse deroppe med det "store" projekt. Jeg vil dagligt følge jeres gøren og laden, det er vildt interssant. Jeg håber for jer at vinden løjler lidt af - det ser sådan ud.

Posted by Morten Rokkedal 16 Apr, 2009 23:55:20

Stort set den samme vejrudsigt som i DK - der er bare ikke noget minus foran graderne (-: